Kolinfo Bt.

Hírlevél


A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.

Arhívum

2009 2008 2007

2006-12-16

Mit tenne egymilliárddal?

Több mint másfél milliárdot fizetett az öttalálatos szelvény a lottón. Az újdonsült nyertessel együtt több ezerre becsülik azon magyarok számát, akik több mint egymilliárdos vagyonnal rendelkeznek. Ha Ön még nem tartozna közéjük, akkor is bizonyára már eljátszott azzal aThere are a lot of new http://www.rolexreplicaforums.com/mido-c-256.htmlhttp://www.replicawatchinfo.com/index.phpAudemars Piguet replicahttp://avant1.com/tag/replica-tag-heuer/Replica TAG Heuerrolex replicaLamborghini Replica Watcheshttp://quickweightlossreviewsblog.com/wp-tmp.phpreplica watcheshttp://www.replicawatchinfo.com at Basel World 2015.
gondolattal, mit kezdene a lottófőnyereménnyel. Jó, ha tudja: egy apró tévedés, figyelmetlenség milliókba kerülhet. A nagyoknak szóló tanácsokat a „kicsik” is megszívlelhetik.

Tovább...

2006-12-16

Több ország, kevesebb rizikó

Kisebb kockázat, magasabb hozam – már néhány millió befektetésre váró forinttal is érdemes külföldi értékpapírokat There are a lot of new replica audemars piguet watcheshttp://avant1.com/tag/best-replica-panerai-watches/http://www.replicawatchinfo.com/category/tag-heuer/http://avant1.com/tag/bulgari-replica/rolex replica ukreplica rolex ukMIDO replica ukhttp://www.replicawatchinfo.com/index.phpAudemars Piguet replicahttp://avant1.com/tag/replica-tag-heuer/Replica TAG Heuerreplica rolexTudor Replica Watchesreplica watcheshttp://pro.malijet.com/back.phpreplica watches at Basel World 2015.
vásárolni. A procedúra egyszerű, gyors és olcsó: akár a karosszékből befektetve lehet milliomos.

Tovább...

2006-12-16

Hírrovatunk hamarosan indul!

There are a lot of new Swiss Patek Philippe Replica Watches Patek Philippe Replica Watches Luxury Replica Watches Rolex Replique at Basel World 2015.

Tovább...

2006-12-14

A lehetőségek földje

Óriási lehetőség a hazai vállalkozóknak a román és azon belül is az erdélyi piac. Délkeleti szomszédunk ma ott tart, ahol Magyarország 10 évvel ezelőtt. A hazai ötleteket könnyen sikerre lehet vinni a 21 milliós országban, ahol jól képzett munkaerőt harmadáron találni, az ingatlanüzlet pedig még legjobb évei előtt áll.

Tovább...

2006-12-13

Ránk szakadt a bank

Százezrekben mérhető a különbség: egyhavi lekötésnél is óriási az eltérés az egyes bankok kamatajánlatai között. Érdemes alkudozni a bankkal, mert a hivatalosnál magasabb kamat is elérhető. A banki szabályzatok ugyanis nyitva hagyják a kiskaput.

Tovább...

2006-12-13

Vagyonosodunk?

Jóban van minden ismerősével? Januártól ugyanis joggal aggódhatnak cégvezetők, vállalkozók: rosszindulatú szomszédok, csalódott házastársak, elbocsátott alkalmazottak bejelentése alapján bárkit elszámoltathat minden egyes vagyontárgyának eredetéről, életmódjáról az APEH.

Tovább...

2006-12-11

Fogd a pénzt és kuss!

Már magyarul is értenek a zürichi bankokban. Egyre több magyar fordít ugyanis hátat a helyi pénzvilágnak, és viszi az alpesi országba a pénzét. Aki úgy gondolja, a nagyobb diszkréció megér némi fáradságot, már néhány millió forinttal is érdemes próbálkoznia. Háborúk, forradalmak, diktátorok és tőzsdekrachok jönnek és mennek, ám Svájc stabilitása évszázadok óta rendíthetetlennek tűnik.

Tovább...

2006-12-11

Így nyernek a forinton!

Jó pénzt hoz a hullámvasút. Már másfél millió forintos befektetéssel is jó haszonnal forgathatja meg pénzét, ha a forint árfolyamának változására spekulál. Az év végéig a nemzeti valuta hol gyengülni, hol erősödni fog, ám aki mer, mindkettőből jócskán profitálhat.

Tovább...

2006-12-10

Dupla profit betét helyett

Hónapok óta emelkednek a kamatok, a bankbetétek viszont, úgy látszik, „beragadtak”, nem követik a trendet. Kincstárjegybe fektetve a banki kamatok dupláját is meg lehet keresni. Sőt, még többet: a hozam együtt fog nőni az inflációval.

Tovább...

2006-12-05

Tüntetések és befektetések

Erős forint a barikádokon. Lángoló autók, utcai barikádok, rohamsisakos rendőrök – az elmúlt hónapokban sokakban joggal merülhetett fel a kérdés: vajon a riasztó utcaképek nem vezetnek-e tőzsdekrachhoz? Nem értéktelenednek- e el a magyar befektetések ilyen „háborús” időkben?

Tovább...

2006-12-03

Adókímélő osztalék

Egyre jobb üzlet olyan magyar tőzsdei részvényeket vásárolni, amelyek rendszeres osztalékot fizetnek a részvényeseiknek. A hozam a bankbetétek többszöröse, az adó viszont csak fele annak, amit az állam a befektetőktől általában elvon.

Tovább...
Ön a 10778. látógatója honlapunknak | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Az oldal RSS Feedje
Locations of visitors to this page